Per april 2017 is Activium gecertificeerd door ICTWaarborg, de brancheorganisatie voor computer(web)winkels, servicebedrijven, zakelijke dienstverleners en telecombedrijven. Via deze organisatie kunt u Activium beoordelen, we geven het boek ‘Superpromotor’ weg aan de eerste vijf enthousiaste beoordelaars.

Voor klanten van Activium betekent de certificering dat ze onder andere op extra service kunnen rekenen en ook extra zekerheden krijgen.

Wat doet ICTWaarborg?

Zo krijgen klanten in voorkomende gevallen de mogelijkheid een beroep te doen op de bemiddelingsservice en neemt de brancheorganisatie een aantal belangrijke verantwoordelijkheden ten aanzien van garantie en dergelijke over als een aangesloten organisatie noodgedwongen de deuren zou moeten sluiten. ICTWaarborg is de eerste brancheorganisatie die deze zekerheden biedt.

Klik hier voor meer informatie over uw voordelen en beoordeel Activium gelijk in de rubriek Automatiseerder. We geven het boek SUPERPROMOTOR weg aan de eerste vijf enthousiaste beoordelaars.