Activium genomineerd

Worden we Exact Partner van het jaar 2018?

Activium genomineerd

Gepubliceerd op 31 januari 2019

Opnieuw is Activium genomineerd voor de Exact partner van het jaar award. Tijdens de partner Kick Off van Exact in Delft op 31 januari mocht Henk-Jan Wijnbergen samen met Mark Malipaard en Rob Haarsma de nominatie voor 2018 in ontvangst nemen. Henk-Jan Wijnbergen licht de nominatie toe:

We weten nu dat we in de top 10 zijn geëindigd van alle Exact partners in Nederland. In maart is deze uitreiking in de Beurs van Berlage. We zijn hartstikke blij met onze nominatie en trots op het hele Activium team.

 

 

Net als in 2017 heeft Activium een sterke groei doorgemaakt. Daarnaast scoort Activium hoog in onder andere klanttevredenheid, klantbehoud en nieuwe klanten die Exact in gebruik nemen.

In 2017 mocht Activium deze nominatie ook al in ontvangst nemen. De Partner van het Jaar Award van Exact wordt sinds 1988 uitgereikt aan Exact partners die onder meer klantloyaliteit en professionele dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan.

Op de hoogte blijven?

Iedere zes weken sturen wij een update met nieuws rond Exact, automatisering, noviteiten en handige add-ons.

Wij helpen u graag verder

Meer weten over Exact, add-ons of andere oplossingen? Wilt u een adviesgesprek of een online demo? Neem gerust contact op.

Delen: