Effectieve oplossingen

Softwareoplossingen voor effectieve organisaties.

Bedrijfssoftware voor ondernemende organisaties

Passende bedrijfssoftware ligt aan de basis van zakelijk succes. Met de Exact oplossingen in combinatie met add-ons maakt u als organisatie het verschil. Gaat u ook voor het beste in uw organisatie? U maakt het waar met de vele oplossingen de Activium levert.

Bedrijfssoftware met Exact als basis

De basis van de software oplossingen van Activium ligt bij Exact. Of u nu Exact Globe en Exact Synergy gebruikt, we zorgen voor de juiste inrichting, de juiste add-ons en de juiste koppelingen. De keuze voor een software oplossing is niet altijd eenvoudig, maar met hulp en advies kunt u als ondernemer een goede afweging maken. De consultants van Activium zorgen voor een helder traject, een heel breed aanbod aan mogelijkheden en een vriendelijk gezicht.

Over Activium

Activium is Gold Partner van Exact Software en leverancier van diverse aanvullende software. Daarnaast ontwikkelt Activium eigen software en maatwerkprogrammatuur onder de naam Activium Real Solutions. Activium levert een op maat gesneden totaalaanpak voor uw organisatie en de uitdagingen waar u binnen uw branche voor staat. Door onze ruime ervaring zetten we producten ook in om zaken op te lossen waar u in eerste instantie misschien nog niet aan gedacht heeft.