Effectieve oplossingen

Softwareoplossingen voor effectieve organisaties.

Bedrijfssoftware voor ondernemende organisaties

Passende bedrijfssoftware ligt aan de basis van succes. Met de Exact oplossingen in combinatie met add-ons en het team van Activium maakt u als organisatie het verschil. Gaat u ook voor de beste bedrijfssoftware? U maakt het waar met de vele oplossingen die Activium levert en door ons geïmplementeerd. 

Bedrijfssoftware met Exact als basis

De basis van de software oplossingen van Activium ligt bij Exact. Of u nu Exact Globe en Exact Synergy gebruikt, we zorgen voor de juiste inrichting. De juiste add-ons met de juiste koppelingen. De keuze voor een software oplossing is niet altijd eenvoudig. Met onze hulp en advies maakt u als ondernemer een goede afweging. De consultants van Activium zorgen voor een helder traject, een heel breed aanbod aan mogelijkheden en een vriendelijk gezicht.

Bedrijfssoftware en Activium

Activium is Partner van Exact Software en leverancier van diverse aanvullende software. Activium levert een op maat gesneden totaalaanpak voor uw organisatie en de uitdagingen waar u binnen uw branche voor staat. Door onze ruime ervaring zetten we producten ook in om zaken op te lossen waar u in eerste instantie misschien nog niet aan gedacht heeft.

 

software voor de groothandel

Groothandel

Eén geïntegreerde oplossing voor de financiële- en logistieke administratie.

 

 

software voor productie

Productie

Optimale processen door een systeem met geïntegreerde oplossingen.

 

 

bedrijfssoftware voor zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Eén oplossing voor de automatisering van de hele administratie.

 

Op de hoogte blijven?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag verder

Meer weten over Exact, add-ons of andere oplossingen? Wilt u een adviesgesprek of een (online) demo? Neem gerust contact op.