Real-CRM

Een helikopterview op uw relatiegegevens

Real-CRM maakt van Exact Synergy een complete CRM oplossing

Real-CRM zorgt als add-on voor een beter inzicht in uw verkoopkansen in Exact Synergy. Met de slimme innovaties kunt u meer omzet genereren en een hoger rendement behalen door het optimaliseren van de relatie tussen uw organisatie en uw klanten en prospects.

Deze CRM software ondersteunt het commerciële proces van uw organisatie. Het verzamelen, bewerken en beheren van de klantinformatie staat centraal en de software zorgt voor de integratie en communicatie tussen verschillende afdelingen. Real-CRM software verbetert uw commerciële proces en zet CRM centraal in Exact Synergy. De software bestaat uit slimme, handige en unieke CRM functionaliteiten voor uw ERP platform Exact Synergy.

Voordelen

  • Gebaseerd op Exact Synergy software;
  • Één database voor inzicht in uw relaties en contactpersonen;
  • Korte implementatietijd;
  • Al uw medewerkers kennen de klant;
  • Kansen sneller verzilveren;
  • Overal en altijd toegankelijk.

Grip

Real-CRM voor Exact Synergy maakt uw verkoopproces eenvoudig en overzichtelijk.  Niet alle leads en prospects zijn interessant om op te volgen. Een CRM gestuurde organisatie weet op welke klanten en prospects men zich moet richten. Bovendien is aangetoond dat de conversie van lead naar opdracht hoger is met een CRM oplossing. U kunt sneller reageren op verkoopkansen en makkelijk offertes opstellen en versturen.

Real-CRM en de pipeline

Groei

Real-CRM bevordert groei door het commerciële proces in zijn geheel te verbeteren. Alle onderdelen in Exact Synergy worden samengevoegd tot één geheel. Real-CRM software maakt relatiebeheer, account management en goed georganiseerde acquisitie mogelijk. Hierdoor is het onmisbaar in iedere organisatie met klanten, leden of andere relaties. Unieke functionaliteiten verbeteren de samenwerking tussen management en eindgebruiker met als resultaat een hoger rendement voor uw gehele bedrijf.

Real-CRM in cirkel

Inzicht

Real-CRM biedt in Exact Synergy de volledige techniek en vrijheid om zelf dashboards en rapportages toe te voegen door middel van Microsoft Power BI. Microsoft Power BI is een interactieve en zeer gebruiksvriendelijke online oplossing voor oogstrelende dashboards en rapportages die zowel op PC, tablet als op mobiele telefoon te raadplegen zijn.

Real-CRM in visual

Op de hoogte blijven?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer over Real-CRM

Factsheet Real-CRM