Real-CRM

Start met een CRM scan in uw organisatie

CRM scan

Heeft u in 1 muisklik al uw salesactiviteiten en resultaten in beeld? Weet u hoeveel verkoopkansen er het afgelopen kwartaal verloren zijn gegaan? Bent u gelukkig met de hoeveelheid tijd die verkoopmedewerkers besteden aan administratieve taken? Nee?  Start met de CRM scan.

Een succesvol CRM-traject start met het definiëren wat u wilt bereiken en wat daarvoor nodig is. Hoe dient u met klanten om te gaan om zoveel mogelijk waarde te creëren? Met deze doelsituatie als stip op de horizon ontwikkelt u een CRM-visie, legt u concrete doelstellingen vast, richt u de processen in en bepaalt u waar uw CRM-systeem aan moet voldoen. Vervolgens maakt u een roadmap om helder in kaart te brengen hoe u de doelstelling gaat bereiken.

De CRM scan van Activium legt de basis voor een succesvolle implementatie van CRM-visie, -strategie, -methode en -systeem. Gezamenlijk wordt vervolgens de CRM-visie, ambitie, doelen bepaald en de roadmap opgesteld. De uitkomst is dat de organisatie de meerwaarde van CRM begrijpt en hiernaar gaat handelen met als resultaat een hoger rendement op alle commerciële processen.

Meer informatie of een afspraak inplannen? Het maakt niet uit of u aan de slag wilt met CRM,op zoekt bent naar een nieuw CRM-systeem of bestaande CRM-software actiever in wil zetten. Wij gaan graag het gesprek aan.

Antwoord op de volgende vragen:

  • Wat zijn de uitdagingen en knelpunten;
  • Waar liggen de kansen en wat zijn de bedreigingen;
  • Waaraan moet een CRM-systeem voldoen volgens de gebruiker;
  • Waarover is overeenstemming en waarover verschillen de meningen;
  • De inventarisatie wordt gedaan op basis van een gestandaardiseerde checklist waarmee snel en efficiënt gewerkt wordt.

Meer informatie?

Wilt u een stap maken in CRM? Neem contact met ons op voor meer een scan via advies@activium.nl.

Bel gerust 088 87 87 000.