Exact Synergy en Real-CRM

Exact Synergy

Real-CRM is geïntegreerd in Exact Synergy en transformeert het in een volwaardig CRM systeem.

Exact Synergy Enterprise is dé software waarmee u de bedrijfsprocessen van al uw afdelingen kunt automatiseren. Alle informatie over medewerkers, klanten, projecten, artikelen en documenten beheert u in Exact Synergy. Het wordt niet alleen geregistreerd, Exact Synergy zorgt er ook voor dat al deze gegevens met elkaar zijn verbonden. Exact Synergy voorziet uw organisatie van meer inzicht, heldere communicatie, een uniforme werkwijze en effectieve samenwerking.

Real-CRM is geïntegreerd in uw Exact Synergy omgeving. Datamutatie verloopt gevalideerd via de Exact repository. Exact Synergy heeft Apps voor iPhone, Android en Windows Phone. Deze bieden de meeste functionaliteiten aan die handig zijn om te gebruiken als u niet achter uw bureau zit.

Real-CRM biedt u de mogelijkheid om uw investering in Exact Synergy sneller terug te verdienen. Wilt u meer weten over de ERP oplossing Exact Synergy? Neemt u dan contact met ons op.

Voordelen

  • Geautomatiseerde werkprocessen;
  • Perfecte samenwerking tussen afdelingen; elke afdeling werkt op dezelfde manier;
  • Op basis van een gedetailleerd rechten- en rollensysteem krijgen de medewerkers alleen relevante gegevens voorgeschoteld;
  • Iedereen werkt met dezelfde up-to-date gegevens;
  • Exact Synergy is webbased; gegevens zijn altijd en overal beschikbaar voor iedereen die ze nodig heeft;
  • Werken met moderne Apps en specifieke portals.