Real-CRM

De CRM aanvulling voor Exact Synergy

Target Account Planning en Selling

Met Real-CRM is het in Exact Synergy mogelijk om te werken met Target Account Selling volgens de Iron Man-methodiek. De Opportunity scorecard functionaliteit die hieraan ten grondslag ligt is dan integraal onderdeel van het sales proces. Hiermee heeft de perfect oplossing in handen voor het binnenhalen van complexe en grote opdrachten.

Target account selling

Organisaties die Target Account Selling volgens de Iron Man methodiek zien onder andere hun:

  • Omzet stijgen;
  • Verkoopcycli ingrijpend verkorten;
  • (Pre)sales kosten dalen én;
  • Omzet voorspelbaarheid verbeteren.

Bij iedere werkstroom in het salesproces de volgende knop ‘Opportunity Scorecard’ zichtbaar.  Door hierop te klikken wordt de scorecard geopend.

Hoe werkt target account planning

Door met een duidelijke focus te richten op een van tevoren geselecteerde doelgroep haalt u het maximale uit uw klanten en prospect bestand.

De basis voor target account planning is de verkoopbudget functie in Exact Globe Next. In Exact Globe Next wordt standaard de mogelijkheid geboden om verkoopbudgetten per artikel, artikelgroep, medewerker, boekjaar en periode in te voeren.

Door het toepassen van deze methodiek en de uitkomsten te tonen in Real-CRM staan aan het begin van elke verkoopperiode de te behalen doelstellingen vast en is het mogelijk om op elk gewenst moment de resultaten op te vragen en bij te sturen. Door regelmatig de uitkomsten te evalueren wordt het accountplan steeds scherper en de uitkomsten nauwkeuriger. Het rendement uit uw bestaande klanten gaat zich fors verbeteren.