Verkoop

Een beter verkoopresultaat

Verkoopkansen en -doelen

Wanneer er zich een verkoopkans voordoet, is het van belang dat uw verkoopmedewerkers snel reageren en dat zij inspelen op de gegevens die door collega's zijn verzameld. Het maken van offertes doet u in Real-CRM op basis van standaard sjablonen.

Met Real-CRM start u met het aanmaken van een offerte, nadat de verkoopkans is aangemaakt vanuit de workflow. Dit maakt het proces handiger en sneller.

Verkoopkansen werkt u in Real-CRM eenvoudig bij, zodat iedereen de actuele status van een verkoopkans ziet. Een verkoopkans volgt de salescyclus van begin tot eind. In de verkoopkans zijn diverse zaken vastgelegd zoals bijvoorbeeld de sales cyclus fase, het verwachte bedrag en de succeskans. Nadat de verkoopkans is afgerond vanuit de workflow kunt u met Real-CRM een verkoopkans op gewonnen of verloren zetten. Hiermee is het verkoopproces voor logisch opgebouwd en weten gebruikers intuïtief wat ze moeten doen.

De verkoopdashboards in Exact Synergy zijn te integreren met de offertes uit Exact Globe. Daarnaast is het voor iedereen mogelijk een persoonlijk verkoopdashboard te creëren. 

Voordelen

  • Verkoopkansen en doelen;
  • In een oogopslag;
  • Verkoopprognoses en resultaten.