Real-HRM

De HRM aanvulling voor Exact Synergy

Flexibele werkroosters

Flexibele roosters zijn niet meer weg te denken. Het aanmaken of wijzigen van roosters heeft diverse gevolgen, bijvoorbeeld voor het fte, verlofrecht, planning of de agenda van een medewerker. De module Flexibele Roosters van Real-HRM maakt de roosterfunctionaliteit samen met bovengenoemde consequenties integraal onderdeel van de HR-processen.

Deze add-on biedt u de mogelijkheid om een flexibel werkrooster vast te leggen voor medewerkers die niet elke week via hetzelfde schema werken. Het systeem werkt alle gevolgen automatisch bij.

Voordelen

  • Uitbreiding roosterfunctionaliteit;
  • Eenvoudig flexibel rooster aanmaken;
  • Automatische wijziging van het verlofrecht;
  • Agenda en planning van de medewerkers automatisch bijgewerkt;
  • Eenvoudig flexibel rooster aanmaken.

Wanneer iemand een afwijkend aantal uren werkt wordt in Real-HRM automatisch de fte op de medewerkerkaart bijgewerkt, wat weer resulteert in een automatische wijziging van het verlofrecht. Real-HRM berekent hoeveel uren een medewerker werkt en zet dat in de agenda en planning van de medewerker.

Een HR-medewerker hoeft dus niet al deze handelingen handmatig in te voeren, maar hoeft alleen maar het rooster in te voeren; Real-HRM doet de rest.

Meer informatie?

Wilt u aan de slag met flexibele roosters? Neemt u gerust contact met ons op. We laten u graag zien hoe het werken met flexibele roosters in Real-HRM werkt.

Documentatie

Factsheet Real-HRM

Op de hoogte blijven?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.