Declaraties

Wat kan automatiseren betekenen?

Declaraties verwerken

Uw medewerkers willen declaraties snel verwerkt zien worden. Nu is dat geen probleem meer.

Tijdsbesparing voor de HR afdeling

Het proces is duidelijk. Managers keuren declaraties goed of af. Na goedkeuring worden de declaraties naar de juiste financiële (of HR) afdeling verzonden. Declareren wordt hierdoor eenvoudig gemaakt en het verwerken van declaraties kost substantieel minder tijd.

Flexibiliteit in inrichting van de declaratieverzoeken

Declaraties verwerken is in Real-HRM zeer eenvoudig. Met het Real-HRM medewerkersportaal kunnen medewerkers zelf hun gemaakte kosten declareren. Daarna kan de rest van het gehele declaratieproces beheerd worden. Waarbij de factuur uiteindelijk in de financiële software terecht kan komen.

Inzicht in het declaratiegedrag van medewerkers of afdelingen

Medewerkers die een declaratie willen indienen, doen dit met het gebruiksvriendelijke Real-HRM medewerkersportaal. De bon kan als bijlage worden toegevoegd. Ook kan er direct een kilometerdeclaratie worden ingediend. Afhankelijk van het gewenste proces zal er goedkeuring door de manager plaatsvinden, waarna de financiële administratie nog een controle kan uitvoeren. Als laatste stap komt de declaratie terecht in de financiële administratie. Dit hele proces is door de medewerker en zijn manager te volgen.

Snelle betaling aan medewerkers

Omdat de processen flexibel zijn in te richten en inzichtelijk zijn, hoeven declaraties niet veel tijd te kosten voordat ze worden uitgekeerd. Voordeel voor de verwerker en voordeel voor medewerker die graag zijn geld terug betaald wil zien.

Voordelen

  • Tijdsbesparing voor de HR afdeling;
  • Flexibiliteit in inrichting van de declaratieverzoeken;
  • Inzicht in het declaratiegedrag van medewerkers of afdelingen;
  • Snelle betaling aan medewerkers.

Meer weten?

Wilt u aan de slag met deze HR functie? Neem gerust contact op voor bijvoorbeeld een adviesgesprek, volg een van onze webinars of blijf op de hoogte.