Selfservice

Uw medewerker regelt het zelf

Geef medewerkers regie over eigen HR zaken

Veel zaken kunnen geregeld worden tussen medewerker en manager. Bij sommige zaken is het dan ook efficiënter als de HR-afdeling er niet tussen zit.

Real-HRM levert een medewerkersportaal dat uw medewerkers snel en eenvoudig toegang geeft tot hun eigen gegevens. Het medewerkersportaal maakt het voor managers en medewerkers mogelijk om veel zaken zelf bij te houden, zoals bijvoorbeeld (verlof)verzoeken en onkostenvergoedingen. De HR-afdeling hoeft hier nog maar nauwelijks aan te pas te komen.

De selfservice oplossing van Real-HRM zorgt voor een verschuiving van werkzaamheden en neemt uw HR-afdeling werk uit handen. Medewerkers regelen nu zelf hun HR-zaken.

Medewerkers kunnen 24/7 eigen gegevens raadplegen

Door de inzet van mobiele toepassingen waarbij de gebruiker zijn eigen toestel gebruikt, kan informatie onafhankelijk van plaats en tijd worden benaderd.

Een gebruiksvriendelijk medewerkersportaal voor iedereen

Niet alleen HR professionals, maar ook medewerkers en managers willen snel en eenvoudig toegang tot de gewenste informatie. Real-HRM begrijpt deze behoefte en ontwikkelt gebruiksvriendelijke applicaties. Door de duidelijke structuur is het voor gebruikers gemakkelijk om hun weg te vinden in Real-HRM.

Loonstroken inzien

In Real-HRM kunnen medewerkers veel zelf regelen. Zo kunnen ze, indien gewenst, zelf in Real-HRM ziekmelden en betermelden. Daarnaast kunnen ze gemakkelijk declaraties of verlofverzoeken indienen. Wat voor medewerkers prettig is, is dat in Real-HRM de loonstroken worden vast gelegd en dus altijd en overal te raadplegen zijn.

Veelgestelde vragen bekijken

In Real-HRM worden veelgestelde vragen beantwoord. Deze kunnen door alle gebruikers te allen tijde geraadpleegd worden. Dit draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van Real-HRM en daarmee aan de zelfredzaamheid van uw medewerkers bij vragen.

Voordelen

  • Medewerkers kunnen 24/7 eigen gegevens raadplegen
  • Een gebruiksvriendelijk medewerkersportaal voor iedereen
  • Loonstroken inzien
  • Veelgestelde vragen bekijken

Meer weten?

Wilt u aan de slag met deze HR functie? Neem gerust contact op voor bijvoorbeeld een adviesgesprek of blijf op de hoogte.