Bedrijfssoftware hosten in the cloud

Activium combineert Exact met betrouwbaarheid, flexibiliteit en maatwerk. Uw applicaties draaien op veilige servers in ons data center.

We bieden u altijd en overal online toegang tot uw vertrouwde IT omgeving, voor een vast bedrag per maand. Daardoor heeft u geen dure hardware-investeringen en interne IT-uitdagingen meer. Activium in the Cloud zorgt voor het managen, updaten, supporten en beschermen van uw Exact software, maar ook de add-ons, andere applicaties en maatwerk.

Onafhankelijk advies

Wij kunnen u onafhankelijk advies geven over de inrichting van uw IT landschap. Wij werken niet alleen samen met diverse partners, we leveren ook maatwerk applicaties en systemen. Daardoor zijn we goed op de hoogte van de voor- en nadelen en kunnen een IT omgeving op maat maken. Wij stellen uw behoefte centraal.

Overzicht over uw IT kosten

Met Activium in the Cloud kunt u maandelijks werkplekken toevoegen of afsluiten. U betaalt per maand een vast bedrag per gebruiker. Geen onverwachte IT-investeringen meer voor het onderhouden en ondersteunen van uw hardware en software. Alle kosten voor uw IT overzichtelijk op één plek (de softwarelicentie, hosting en support).

Betrouwbaar specialisme

U heeft 24/7 beschikking over onze support. Onze hardware en systemen zijn ingericht volgens “best practices”. Onze specialisten werken afwisselend zowel aan onze eigen cloud omgeving als bij de top 500 bedrijven van Nederland. Ze hebben een brede ervaring en zijn vanzelfsprekend goed gecertificeerd. U werkt dan ook altijd op de meest optimale systemen door onze passie voor goede techniek.

Gebruiksvriendelijk voor uw medewerkers

U kunt inloggen vanaf een desktop, smartphone of tablet overal ter wereld en direct aan de slag met uw bekende programma’s, bestanden en applicaties. Iedereen werkt altijd met dezelfde versie en gegevens. U hoeft niet meer na te denken over versiebeheer, updates, security en licenties. Onze experts kunnen u (ter plaatse) helpen van gebruikers training tot aan het inrichten van de werkplek.

Veilige omgeving

Uw totale omgeving is ingericht door experts met ruime ervaring in het beveiligen van uw data. Gehost in een gecertificeerd datacentrum met strenge security protocollen.

Local ICT Support

Naast expert in Exact hosting heeft Activium jarenlange ervaring in het beheren van systemen en applicaties die hiermee samenwerken. De dienst ‘Local ICT Support’ levert aanvullende diensten op het gebied van: (wifi)netwerken, koppelen van de centrale omgeving aan het lokale netwerk, werkplekbeheer en ondersteuning.

Voordelen

  • Onafhankelijk advies;
  • Overzicht over uw IT kosten;
  • Gebruiksvriendelijk voor uw medewerkers;
  • Veilige omgeving;
  • Betrouwbaar specialisme;
  • Local ICT Support.