Consultancy

Experts op elk vakgebied staan voor u klaar

Consultancy

Bijna iedere organisatie heeft de wens om bepaalde zaken in te richten op hun eigen manier. Voor het implementeren, beheren, inrichten en aanpassen van Exact software zijn onze consultants beschikbaar. Het is ons vak om mensen te helpen zo prettig en goed mogelijk met de software aan de slag te gaan.

Ervaren consultants adviseren u over de optimale inrichting van uw processen en systemen. In samenwerking met de belangrijkste gebruikers verzorgen zij ook alle benodigde werkzaamheden gedurende de implementatie en de livegang. Natuurlijk helpen we ook bij nieuwe situaties, fusies, aanpassing van activiteiten en processen.

Business consultant

Verbeter de effectiviteit van uw bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering en operationele processen met behulp van onze business consultants.  Als Exact partner ondersteunt Activium met consultants over de hele productlijn van Exact. We bieden expertise op o.a. de volgende gebieden:

Een adviesgesprek

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we samen uw situatie, de uitdagingen en mogelijkheden. Een adviesgesprek is kosteloos en vrijblijvend en vaak een ideaal startpunt voor een traject. Ook is zo'n gesprek vaak een eye-opener. Vraag nu een gesprek aan.

"Onze Activium consultant denkt actief met ons mee in de ontwikkeling en het verbeteren van processen van Exact. Op ons verzoek of op initiatief van Activium, werken we aan een dynamisch partnership. "

Ruud van der Meijden | Supply Chain Managaer | Bedrijf: Verbunt Wijninkopers