Erik Venema | BI – reporting Specialist

Als Business Intelligence consultant heeft Erik Venema als doelstelling om klanten meer inzicht te geven in hun bedrijfsprocessen. Door het definiëren van de juiste KPI’s worden processen gestroomlijnd en wordt verspilling inzichtelijk. Het uiteindelijke resultaat is dat met de trends uit het verleden een aannemelijk beeld van de toekomst wordt geschetst. Na het afronden van MTS is Erik verder gaan studeren aan de HTS waar hij de opleiding Hogere Informatica heeft afgerond, met een Ingenieurs- en Bachelor- titel.

“De juiste informatie op het juiste moment”

Specialisme Erik Venema

Samen met u als klant brengt Erik de bedrijfsprocessen in kaart om hier de belangrijke beslismomenten uit te halen.

Met de KPI’s worden rapportages en dashboards gebouwd in BI tools. Dit zijn MS Power BI, QlikView of QlikSense.

Hiermee heeft u als klant duidelijke gegevens om goed onderbouwde beslissingen te maken. Erik is een enthousiaste Business Intelligence Consultant die moeilijke problemen niet uit de weg gaat. Het oplossen van moeilijke vraagstukken geeft hem energie en hij is trots op het opleveren van mooie dashboards en rapportage.

Zoekt u advies en hulp voor het opzetten van een datawarehouse dan bent u bij Erik aan het juiste adres. Vaak gaat het om Exact omgevingen waarbij ook andere bronnen getoond worden. Ook corperate bedrijven maken graag gebruik van zijn specialisatie.

Delen: