Er is weer veel ontwikkeld de afgelopen periode. Ook de snelheid en beveiliging van het platform is sterk verbeterd.  De prijs van het Professional abonnement stijgt met een paar euro binnenkort.

Een aantal innovaties zijn: 

Rekening-courant – boek nu heel eenvoudig gedeelde kosten of onderlinge vorderingen direct door van de ene naar de andere administratie.
Betaallink – verkort de termijn dat facturen openstaan met een iDeal betaallink, met 680 stemmen een populaire innovatie voor Nederlandse gebruikers.
Benchmarking – verbeteren door te kijken hoe je bedrijf ervoor staat ten opzichte van andere bedrijven met dezelfde grootte, of in dezelfde (sub-)sector.
PEPPOL – verstuur elektronische facturen vanuit Exact Online via het PEPPOL-netwerk voor snelle, veilige en betrouwbare afhandeling van je facturen.
Pakketefficiëntie – krijg inzicht in hoeverre je al optimaal gebruik maakt van de software, met online hulp om nog efficiënter met jouw pakket te kunnen werken

https://www.exact.com/nl/software/exact-online/tariefsaanpassing-exact-online-voor-boekhouden is beschikbaar voor meer informatie en toelichting.