Exact brengt sinds april 2018 vier keer per jaar een nieuwe release uit. De voorjaar, zomer, herfst en winterrelease. De summer release 2019 bevat weer innovatie genoeg. Lees er hier alles over. 

Exact Synergy

Social Collaboration verbeterd

Social Collaboration is het communicatieplatform binnen Exact SynergyVia de tijdlijn deel je eenvoudig nieuws en informatie met collega’s. Dat kan nu nog makkelijker dankzij de 25 doorgevoerde verbeteringen. Zo is de tijdlijn prettiger leesbaar, de pollfunctie is uitgebreid en berichten delen gaat soepeler.   

Exact Hour Entry App

Niemand vindt het registreren van uren echt leuk. Het is echter noodzakelijk voor het op tijd en correct factureren van klanten. Met de Exact Hour Entry App is het registreren van uren nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Snel en correct declareren

Geen gedoe met bonnetjes! Met Exact Expense Management bespaart u tot 75% van de verwerkingstijd van declaraties. De integratie met de administratie, de mobiele app en een flexibel goedkeuringsproces hebben allemaal hetzelfde doel: tijd besparen in het afhandelen van declaraties. 

5 verbeteringen voor Service Management

Exact Service Management komt in deze Summer Release met vijf verbeteringen. In het overzicht ‘contracten’ en ‘verlopen contracten’ ziet u nu ook contracten die niet hoeven te worden gefactureerd. De optie ‘materiaal plannen’ houdt rekening met de magazijnrechten van de servicemonteur. Ook is zijn de opties ‘activiteiten’ en ‘service configuratie’ verbeterd.

Synergy ondersteunt Microsoft Windows, Office en Exchange 2019

Exact Synergy heeft nu ondersteuning voor Microsoft Windows, Echange en Office 2019. Die ondersteuning is er ook voor de Exact Exchange Migration Tool en Exact Lightweight Integration Server (ELIS). 

IFR in ELIS ondersteunt FID en Azure SQL

Het Inkomend Factuur Register (IFR) in Exact Lightweight Integration Server (ELIS) ondersteunt nu  ook Federated Identity (FID) en Azure SQL.

Exact Globe

Rekenregels

Eenvoudig extra invoer en rekenvelden aanleggen bij artikelen. De programma-onderdelen die benodigd zijn voor SE5121 Rekenregels worden samen uitgeleverd met de standaard Exact Globe Next programma-onderdelen.

Globe ondersteunt Microsoft Windows Server 2019

Over op Windows Server 2019? Exact Globe houdt u niet tegen dankzij de ondersteuning voor het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. Daarmee slaat u een brug tussen on-premises omgevingen en Azure-services. Zo ontstaan mogelijkheden voor hybride scenario’s die zorgen voor optimaal rendement op bestaande investeringen. 

Factureren via PEPPOL 

Verstuur nu elektronische facturen vanuit Exact Globe via het PEPPOL-netwerk. Voordelen van factureren via het PEPPOL-netwerk zijn de snelheid, betrouwbaarheid en de inherente veiligheid i.v.m. de identificatie op het PEPPOL-netwerk.

Making Tax Digital

Wereldwijd digitaliseren belastingdiensten dus organisaties moeten hun aangiften digitaal indienen, maar ook snel en volledig. Exact Globe ondersteunt het indienen van digitale aangiften in bijvoorbeeld Spanje (SII) en Italië. Aangifte doen in het Verenigd Koninkrijk? Dat kan met Exact Globe via het Making Tax Digital (MTD) initiatief.

Meer weten of aan de slag?

Neem gerust contact met ons op! Ook bij vragen over uw versie of updates.

Exact software

Lees alles over de Summer Release 2019 op de site van Exact