Klantendag in Hoevelaken

23 mei daar ben ik bij!

Klantendag Activium Hoevelaken

Gepubliceerd op 12 april 2018

Programma

10:30 uur - Inloop
11:00 uur

De toegevoegde waarde van Exact partner Activium

Met Exact Synergy biedt Exact een prachtig basispakket. Activium zorgt dat uw systeem nog beter functioneert. Henk-Jan Wijnbergen laat tijdens deze sessie zien hoe Activium met slimme techniek Exact Synergy oplossing omtovert tot een compleet en veilig informatiesysteem. Met secties, koppelingen, kwaliteitscontrole en andere tools stroomlijnt Activium o.a. HRM en CRM processen.

Henk-Jan Wijnbergen

12:00 uur - Lunch

13:00 uur

De hick-up bij implementaties: procesbeschrijvingen!

Software helpt bedrijven om processen te automatiseren, maar hoe vaak blijkt dat die processen helemaal niet zo lopen als zou moeten. Zonde als hierdoor een software implementatie niet lukt. En helaas ook een in de praktijk veelvuldig voorkomend probleem. Engage lost die op. Hoe? U tekent processen, bespreekt ze en verbetert ze. In teams. En dat doet u voor u begint met automatiseren maar ook om een sprong te creëren in uw innovatieplan. 

Ted Twaalfhoven

14:00 uur

Overal en altijd goed geïnformeerd met Sumatra

Als een klant u belt, dan wilt u in een handomdraai alle relevante informatie overzichtelijk op één scherm, toch? De interactieve schermen van Sumatra geven u een compleet beeld van alles dat u moet weten. Nooit meer achter de feiten aanlopen maar overal en altijd de juiste informatie binnen handbereik hebben. Sumatra Software lanceert vorige maand met versie I4 4.3 de nieuwste release van haar interactieve rapportage software voor bedrijven die werken met Exact en MS Dynamics Navision. De nieuwste versie is visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk. Laat u verrassen!

Marijn Hoorn

15:00 uur 

High-Tea met hapjes

Rond de klok van 15:00 uur staan er tijdens een high-tea zoete lekkernijen van niemand minder dan Ine Paauw van Heel Holland Bakt voor ons klaar. Ine schopte het in het vijfde seizoen van het televisieprogramma tot de halve finale.

Ine Paauw

15:15 uur 

A: Hosten in the cloud of on premiss?

Wat is nu eigenlijk veiliger: lokaal of de cloud?

Sjoerd van der Pol van Parentix neemt ons mee in de wereld van hosting en servers en vertelt wat we kunnen doen tegen de hedendaagse gevaren.

Sjoerd van der Pol

B: App4Sales, App4Customers en de Portal4Sales van Optimizers

De mobiele verkoop app is de perfecte oplossing voor het digitaliseren van uw orderproces. Met App4Sales beschikt u over diverse functionaliteiten waarmee u uw verkoopomzet nog gemakkelijker kunt verhogen. U kunt nog een stap verder gaan en uw klant betrekken bij de orderinvoer. Met de App4Customers en de Portal4Sales geeft u uw B2B klanten een digitale order en catalogus in handen waarmee uw klant eenvoudig orders plaatst die automatisch in uw ERP-pakket verschijnen.

Gerard de Zwart

16:00 uur

A: Inkoop tot facturatie digitaal met ScanSys

Veel handmatig werk op uw verkoopafdeling ? Scan uw papieren en digitale inkooporders en deze worden eenvoudig digitaal verwerkt en automatisch omzet tot een verkooporder in uw financiële administratie. De software van Scan Sys integreert volledig met uw ERP systeem en maakt direct gebruik van de aanwezige (debiteur)gegevens in uw financiële administratie.

Vinçon Estourgie

B: Klantcase

X

Wie beter dan onze eigen klanten kunnen vertellen hoe u hun softwarekeuzes invloed hebben op het succes van de organisatie? Hoe gebruiken zij Exact Synergy en Exact Globe dagelijks en voor rapportages? Tips uit de praktijk!

16:30 uur

Smakelijk afsluiten

Rond 16:30 uur is het programma afgerond en staat de BBQ aan op het dakterras. Zo kan iedereen met flinke dosis kennis en een gevulde maag terug huiswaarts.

barbecue

Direct inschrijven > 
Delen: