Vertrouwen → Adviseren → Uitvoeren = Resultaat

Als adviseur van software voor bedrijven is Mark actief sinds 2001. De eerste jaren als consultant maar sinds 2006 als betrokken adviseur van organisaties die bedrijfssoftware nodig hebben.

Mijn doel is zeer tevreden gebruikers, die met plezier gebruik maken van de mogelijkheden.

De inspiratie van Mark is in gesprek gaan met ondernemers en managers. Waar liggen de kansen en uitdagingen? En hoe kan Activium hier mogelijk in ondersteunen? Dit kan gaan om ‘quick wins’ maar vooral ook de koers richting de toekomst bepalen. Wilt u juist groeien in omzet en automatisering inzetten om dat met hetzelfde aantal mensen te doen, of wil u juist processen optimaliseren en met minder mensen de klus klaren?

Specialisme

Omdat Mark en de specialisten van het Activium team bij zo veel projecten, bedrijven en situaties betrokken zijn, vormt hij een goede partner voor iedere fase waarin uw bedrijf zich bevindt. De kracht is het verbinden van mensen en partijen en voor langere tijd de samenwerkingen aangaan zodat er echt een partnership ontstaat.

Mark heeft zijn ervaring opgebouwd als logistiek en commercieel medewerker bij verschillende groothandels. Daarbij heeft hij altijd automatisering omarmd als hulpmiddel om verbeteringen door te voeren.