Max Verstappen gezicht van Exact

Gepubliceerd op 21 augustus 2016

Dat Activium een ‘Exact huis’ is mag zo’n beetje wel bekend zijn. We zijn dan ook erg trots dat Max Verstappen mede gesteund wordt door Exact als belangrijk sponsor.

Max Verstappen en Erik van der Meijden

Max Verstappen, de grote belofte van de Formule 1, is verbonden aan Exact. Zijn enorme ambitie, drive en doorzettingsvermogen liggen aan de basis van de samenwerking. De winnaarsmentaliteit van Max zien wij ook terug bij de vele tienduizenden bedrijven die werken met onze software. Niet voor niets noemen we Exact dan ook een ‘proud sponsor of fierce ambition’.

Nooit stoppen met verbeteren

Erik van der Meijden, CEO Exact: “Iedereen binnen Exact is enthousiast over de samenwerking met Max Verstappen. Max past perfect bij onze daadkrachtige mentaliteit en die van onze klanten. Waar onze technologie bedrijven en hun accountants in staat stelt te groeien, gaat Max vol voor de hoogst mogelijke prijs in de Formule 1. Om succesvol te zijn in de sport en in het bedrijfsleven is het noodzakelijk om altijd te blijven verbeteren. Dat element – ‘Never Stop Improving’ – is iets wat we zullen benadrukken in de wereldwijde marketingcampagnes van Exact, waarin Max het gezicht wordt. We wensen Max heel veel succes in de Belgische Grand Prix dit weekend.”

Goed gevoel

Verstappen voelt zich goed bij de samenwerking: “Ik voel me goed bij de samenwerking met Exact en ben er trots op. Het bedrijf heeft een geschiedenis in de Formule 1-wereld en ondersteunde mijn vader toen hij coureur was. De samenwerking met Exact past perfect bij mij. We willen allebei de wereldtop bereiken. En ja, dat kan een uitdaging zijn, maar we weten ook dat succes is af te dwingen. Je moet gewoon het juiste pad blijven volgen.”

Max Verstappen, 17 jaar oud, behoort al tot de beste coureurs die Nederland heeft voortgebracht. Hij scoorde als jongste coureur in de geschiedenis van de Formule 1 punten in het kampioenschap en zijn ambitie reikt verder; Max wil wereldkampioen worden.

Meer informatie

Delen: