Activium is op donderdag 22 maart door Exact tijdens het Partner van het Jaar event genomineerd voor de Customer Loyalty Award.

Tijdens de 30ste editie van de Partner van het jaar Award event van Exact in Bussum mochten Henk-Jan Wijnbergen, Mark Malipaard en Derrek Eveleens namens Activium de nominatie voor de Customer Loyalty Award in ontvangst nemen. Binnen het gehele Exact netwerk in Nederland staat Activium daarmee in de top 3 op het gebied van klanttevredenheid.

Exact bepaalt elk jaar welke partners voor de nominatie in aanmerking komen. De belangrijkste criteria voor een nominatie voor deze Award zijn:

  • Klanttevredenheid
  • Klantbehoud
  • Onderscheidend vermogen

Naast deze nominatie ontving Activium ook een nominatie voor Exact Partner van het Jaar 2017. Hiermee horen we in de top 10 van succesvolle Exact partners.

Nominatie Customer Loyalty Award 2017

“Voor ons als Activium is dit het bewijs dat we met inzet, focus, expertise en passie van medewerkers onze klanten optimaal ondersteunen bij complexe bedrijfsprocessen. Dat je eigen klanten je op deze wijze belonen zien wij als geweldige waardering voor ons team. Een kroon op ons werk.”