Consultancy

Experts op elk vakgebied staan voor u klaar

Consultancy

Hoewel software vaak probeert plug-and-play te zijn, is er bij bijna iedere organisatie de wens om bepaalde zaken in te richten op hun eigen manier. Voor het implementeren, beheren, inrichten en aanpassen van Exact software kunt u ons bij consultants inhuren.

Ervaren consultants adviseren u over de optimale inrichting van uw processen en systemen. In samenwerking met de belangrijkste gebruikers verzorgen zij ook alle benodigde werkzaamheden gedurende de implementatie en de livegang.

Business consultant

Verbeter de effectiviteit van uw bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering en operationele processen met behulp van onze business consultants.  Als Exact partner kan Activium met consultants over de hele productlijn van Exact ondersteunen. We bieden expertise op de volgende gebieden:

Detachering

Soms is er specialistische kennis of ervaring nodig bij projecten of tijdelijke inzet van specialisten bij migraties, opleveren van nieuwe rapportages of bijvoorbeeld tijdelijke vervanging van vaste medewerkers. Met een team van ervaren experts in huis helpen wij u op detacheringsbasis met professionals die betrokken zijn en flexibel. 

Een adviesgesprek

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we samen uw mogelijkheden en uitdagingen. Een adviesgesprek is kosteloos en vrijblijvend en vaak een ideaal startpunt voor een traject. Ook is zo'n gesprek vaak een eye-opener. Vraag nu een gesprek aan.

"Onze Activium consultant denkt actief met ons mee in de ontwikkeling en het verbeteren van processen van Exact. Op ons verzoek of op initiatief van Activium, werken we aan een dynamisch partnership. "

Ruud van der Meijden | Supply Chain Managaer | Bedrijf: Verbunt Wijninkopers