Open Dag Hoevelaken

Dat wil je niet missen!

Opening Activium Hoevelaken

Gepubliceerd op 12 maart 2018

Dit mag u niet missen! Op donderdag 17 mei bent u van harte welkom op de Open Dag van Activium Hoevelaken. De gelegenheid voor een uniek kijkje achter de schermen bij een vooruitstrevende automatiseringspartner. Op deze dag zijn uiteraard onze experts en consultants aanwezig voor een praatje of advies. Maar ook organiseren we inloopsessies rondom verschillende zeer actuele thema’s. 

 

Programma

De inloop is vanaf 12:00 uur waarbij we heerlijke broodjes voor u verzorgen. Vanaf 12:00 uur starten ook de inloopsessies. 

 

Inloopsessies

Aan het programma wordt nog gewerkt. Hier een tipje van de sluier…. Uiteraard komt de privacy en veiligheid in een van deze sessies aan bod. Robbert van ’t Hof van familiebedrijf Westfort vertelt u over hoe hij als Activium klant de BI oplossingen in zijn organisatie toepast vanuit de praktijk. En niet te vergeten is er een echte stylingcoach die ons allemaal kan leren om een fantastische eerste indruk achter te laten. 

High-Tea

Rond de klok van 15:00 uur staan er tijdens een high-tea zoete lekkernijen van niemand minder dan Ine van Heel Holland Bakt voor u klaar. Ine schopte het in het vijfde seizoen van het televisieprogramma tot de halve finale.

 

 

Exact update

Uiteraard is Exact vertegenwoordigd en passeren de nieuwste Exact foefjes de revue. Henke Willemsen zal speciaal aandacht besteden aan de Social Collaboration functie binnen Synergy.

 

Smakelijk afsluiten

Rond 17:00 uur is het programma afgerond en schuift u aan bij de BBQ op het dakterras als u wilt. Zo kunt u met een gevulde maag terug huiswaarts.

 

 

 

Inschrijven Open Dag