Informatie

Wat kan een software keuze voor u betekenen?

Automatiseringsoplossingen voor ondernemende organisaties

Passende bedrijfssoftware ligt aan de basis van succes. Met de Exact oplossingen in combinatie met add-ons maakt u als organisatie het verschil. Gaat u ook voor de beste bedrijfssoftware in uw MKB organisatie? U maakt het waar met de vele oplossingen de Activium levert.

MKB bedrijfssoftware met Exact als basis

De basis van de software oplossingen van Activium ligt bij Exact. Of u nu Exact Globe en Exact Synergy gebruikt, we zorgen voor de juiste inrichting, de juiste add-ons en de juiste koppelingen. De keuze voor een software oplossing is niet altijd eenvoudig, maar met hulp en advies kunt u als ondernemer een goede afweging maken. De consultants van Activium zorgen voor een helder traject, een heel breed aanbod aan mogelijkheden en een vriendelijk gezicht.

MKB bedrijfssoftware en Activium

Activium is Certified Partner van Exact Software en leverancier van diverse aanvullende software. Activium levert een op maat gesneden totaalaanpak voor uw organisatie en de uitdagingen waar u binnen uw branche voor staat. Door onze ruime ervaring zetten we producten ook in om zaken op te lossen waar u in eerste instantie misschien nog niet aan gedacht heeft.

https://youtu.be/bwAHOrTs16w

Op de hoogte blijven?

Iedere zes weken sturen wij een update met nieuws rond Exact, automatisering, noviteiten en handige add-ons.Wij helpen u graag verder

Meer weten over Exact, add-ons of andere oplossingen? Wilt u een adviesgesprek met een van onze consultants? Of een online demo? Neem gerust contact op.

T. 088 87 87000

"Ik ben blij met de korte lijnen met de consultant. Er is altijd tijd voor een goede uitleg waarom bepaalde software voor ons wel of niet een goede keuze is. Zeer zeker zou ik deze organisatie aanbevelen als partner. "

Marianne Bergman | Finance Afdeling | Janome Europe B.V.