Real-CRM

Een helikopterview op uw relatiegegevens

Real-CRM

De add-on Real-CRM zorgt voor een beter inzicht in uw verkoopkansen. Met slimme innovaties van Real-CRM kunt u meer omzet genereren en een hoger rendement behalen door het optimaliseren van de relatie tussen uw organisatie en uw klanten en prospects.

Real-CRM software ondersteunt het commerciële proces van uw organisatie. Het verzamelen, bewerken en beheren van de klantinformatie staat centraal en Real-CRM zorgt voor de integratie en communicatie tussen verschillende afdelingen. Real-CRM software verbetert uw commerciële proces en zet CRM centraal in Exact Synergy. Real-CRM bestaat uit slimme, handige en unieke CRM functionaliteiten voor uw ERP platform Exact Synergy.

Voordelen

  • Gebaseerd op Exact Synergy software;
  • Één database voor inzicht in uw relaties en contactpersonen;
  • Korte implementatietijd;
  • Al uw medewerkers kennen de klant;
  • Kansen sneller verzilveren;
  • Overal en altijd toegankelijk.

Grip

Real-CRM voor Exact Synergy maakt uw verkoopproces eenvoudig en overzichtelijk.  Niet alle leads en prospects zijn interessant om op te volgen. Een Real-CRM gestuurde organisatie weet op welke klanten en prospects men zich moet richten. Bovendien is aangetoond dat de conversie van lead naar opdracht hoger is met Real-CRM. U kunt sneller reageren op verkoopkansen en makkelijk offertes opstellen en versturen.

Groei

Real-CRM bevordert groei door het commerciële proces in zijn geheel te verbeteren. Alle onderdelen in Exact Synergy worden samengevoegd tot één geheel. Real-CRM software maakt relatiebeheer, account management en goed georganiseerde acquisitie mogelijk. Hierdoor is het onmisbaar in iedere organisatie met klanten, leden of andere relaties. Unieke functionaliteiten verbeteren de samenwerking tussen management en eindgebruiker met als resultaat een hoger rendement voor uw gehele bedrijf.

Inzicht

Real-CRM biedt in Exact Synergy de volledige techniek en vrijheid om zelf dashboards en rapportages toe te voegen door middel van Microsoft Power BI. Microsoft Power BI is een interactieve en zeer gebruiksvriendelijke online oplossing voor oogstrelende dashboards en rapportages die zowel op PC, tablet als op mobiele telefoon te raadplegen zijn.

 

"Onze organisatie is dankzij Real-CRM en Real-HRM nog effectiever en efficiënter"

Ran Siderius | Financieel directeur KMM Groep en Pitteloo Capital | Bedrijf: KMM Groep

Meer over Real-CRM

Factsheet Real-CRM

Op de hoogte blijven

Inschrijven voor de nieuwsbrief