Handige tools

Snelle oplossingen voor Exact software

Handige tools voor Exact Synergy - REAL Toolbox

Soms heeft u net iets meer nodig dan de standaard Exact Synergy techniek. Hiervoor zet ons team  graag snel te implementeren hulpmiddelen in.

Naast o.a. Autodoc, X-Connector, TVM, TVM Word Merge, Solution Builder bieden wij ook een set hulpmiddelen in met de naam Real Toolbox. Een van onze voormalige collega's ontwikkelt met zijn team een reeks handige software oplossingen. Zeer praktisch en heel fijn om te gebruiken.

Op hun website staat een video die mooi duidelijk maakt wat het is en doet. Vraag gerust om meer informatie bij onze accountmanager Rob of Mark.

 

Data-sections

Door middel van tabs en secties is het mogelijk om alle informatie die in Exact Globe, Exact Synergy en andere SQL-bronnen beschikbaar is, overzichtelijk te tonen in Exact Synergy. Denk hierbij aan alle openstaande en historische posten, offertes, orders, facturen of budgetten. Ook voor HR doeleinden zijn secties uitstekend in te zetten.

Advanced Search

Zoeken binnen Exact Synergy wil nog wel eens moeizaam verlopen. Met de Advanced Search tool van Activium wordt het een stuk eenvoudiger gemaakt om een zoekactie uit te voeren. Implementatie is zeer eenvoudig en snel. Uw tijdwinst is enorm.

PDF tool

Vanaf nu kunt u bij het opslaan van documenten een PDF laten genereren door Exact Synergy. Een Microsoft Word-bestand (.docx) kan nu automatisch door onze software worden omgezet in PDF formaat. Deze functionaliteit is met een update van Real-HRM of Real-CRM door ons bij u te activeren en vormt een waardevolle aanvulling voor Exact Synergy.

Distance Calculator

Binnen Exact Synergy is het erg handig als u afstanden en reistijden kunt berekenen. Met de Distance Calculator rekent het systeem op basis van de postcode gegevens direct voor u uit. Handig voor declaraties van uw medewerkers maar ook ideaal voor het plannen van afspraken voor uw buitendienst. De Google API wordt vanwege technische aspecten vanuit uw eigen organisatie aangevraagd.

Dynamic Fields

Binnen verzoeken maakt deze tool het mogelijk om afhankelijke velden zichtbaar te maken. Door middel van queries zijn de velden aan te passen.

Form Authentication

Werkt u met intranet of delen medewerkers apparatuur? Dan wilt u waarschijnlijk dat op deze apparaten geen wachtwoord wordt onthouden! Zeker bij HR zaken. Vanaf versie 3.2 kan in Real-HRM de medewerker met behulp van Form Authentication zelf uitloggen. Dit kan zowel bij de Real-HRM portal als bij Exact Synergy.

Real-Sign

Real-Sign regelt een digitale rechtsgeldige ondertekening rechtstreeks vanuit Exact Synergy. Uw Exact Synergy omgeving wordt aangesloten aan op één van de vooraanstaande signing services van Nederland, Zynyo. Voor arbeidsovereenkomsten, offertes, goedkeuringen, contracten, aktes enzovoort kunt u vervolgens digitale rechtsgeldige ondertekening verzorgen voor uw processen. Alles gaat digitaal per e-mail en elke stap wordt gemonitord in Synergy.

Op de hoogte blijven?

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag verder

Wilt u meer weten over Exact en onze handige oplossingen? Wilt u contact met onze consultants? Bel 088 87 87 000.