Exact software

De wereld verandert razendsnel. Staat u ervoor open? Meegaan met de verandering begint met onderzoeken.

Exact Software

Exact heeft een breed aanbod aan software; zo flexibel dat we ieder bedrijf, ook dat van u, op maat kunnen bedienen. Of u nu een startende ondernemer of een multinational bent, Exact helpt u groeien.

Exact begrijpt welke structuur ervoor nodig is om resultaten te bereiken. Met deze kennis hebben ze software-oplossingen ontwikkeld die iedere zakelijke activiteit ondersteunen en die real-time inzicht geven in de gehele onderneming.

Met de bedrijfssoftware van Exact haalt u meer uit uw onderneming. De slimme oplossingen van Exact sluiten naadloos aan bij uw branche en bedrijfsprocessen. Activium zorgt als Exact Partner voor een juiste implementatie van uw Exact oplossing.

Exact Synergy

Alle informatie op 1 plek. Exact Synergy is dé software waarmee u de bedrijfsprocessen van al uw afdelingen kunt automatiseren.

Exact Globe

Met de administratieve bedrijfssoftware van Exact Globe organiseert u in één keer de administratieve basis onder uw gehele bedrijfsproces.

Exact Online

Sluit vanaf slechts € 31,- per maand een Exact Online abonnement af. Ideaal voor starters of ondernemers met een relatief eenvoudige e-boekhouding.

Meer Exact

Exact biedt een scala aan oplossingen. We tonen hier een selectie, maar op de site van Exact vindt u het complete Exact software aanbod.

"De behoefte om ook de hele voorraadadministratie en orderadministratie systematisch vast te leggen, heeft ons doen besluiten ons te oriënteren op een nieuw softwarepakket."

Kevin Overbeeke | Business Controller | Bedrijf: Licorne / Finco Fuel

Op de hoogte blijven?

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag verder

Meer weten over Exact, add-ons of andere oplossingen? Wilt u een adviesgesprek of een online demo? Neem gerust contact op.