Warehouse Management (WMS) in Exact

Exact WMS is de oplossing voor uw logistieke uitdaging. Het is belangrijk om uw warehouse management te optimaliseren, want Warehouse management is kostbaar. Er kan flink wat aan bruikbaar werkkapitaal in uw magazijn(en) liggen. 

Ontbreekt realtime inzicht? Weet u niet hoeveel werkkapitaal er precies is. Exact Warehouse Management System (WMS) helpt bij het automatiseren van fysieke goederenstroom en bij het optimaliseren van logistieke proces.

Waarom Exact WMS?

Met Exact WMS voor Exact Globe kunt u uw magazijntransacties – zoals ontvangsten, verplaatsingen, tellingen en uitgiftes – eenvoudig registreren. U scant met een handterminal de barcodes van goederen en de informatie wordt automatisch verwerkt in Exact Globe. Ook wisselt u uw voorraadgegevens gemakkelijk uit via Radio Frequency (RF). Zo wint u tijd, voorkomt u fouten en verdient u de kosten van Exact WMS snel terug. Om over het gemak maar niet te spreken.

Voordelen

  • U kunt eenvoudig magazijntransacties registreren door barcodes te scannen;
  • Orders picken met barcodescanner: kans op fouten nihil;
  • Snelste pickroute bepalen en altijd gevulde picklocaties;
  • Meerdere orders en producten in één scan afhandelen bespaart tijd.

Wilt u meer lezen over hoe u met Exact Globe WMS betere service kunt verlenen door middel van real-time voorraadinformatie en betrouwbare levertijden?

Factsheet Globe WMS