Power Pivot Reporting 

Power Pivot Reporting is een gratis add-in voor Excel dat zorgt voor rapportages en analyses op maat. Hierdoor krijgt u meer inzicht in de resultaten van uw organisatie, ook bij complexe data. 

Het op maat maken van rapportages en analyses leidt tot een beter inzicht in het bedrijf. Daarom introduceert Exact Power Pivot Reporting in combinatie met Exact Globe Next (vanaf product release 407). Power Pivot is een gratis add-in voor Microsoft Excel 2010. Dit stelt u in staat om uw complexe data op een gemakkelijke manier te converteren in bruikbare informatie en rapportages.

In Power Pivot ontwikkelde Exact een aantal voorbeeld dashboards voor kanten in de productiesector en de groothandel. Deze dashboards kunt u aanpassen aan uw specifieke behoeftes. Om de informatie via Power Pivot naar boven te halen ontwikkelde Exact “views in SQL”. Hierdoor hoeven onze klanten en consultants geen ingewikkelde SQL-statements te ontwikkelen. In product release 407 worden de nodige views meegenomen om deze dashboard rapportages voor u beschikbaar te maken.

Voordelen

  • Werken met grote hoeveelheid data;
  • Gegevens uit meerdere bronnen importeren;
  • Gegevens eenvoudig bijwerken;
  • Eenvoudige grafische overzichten.