Company.info

Company.info (voorheen Webservices) verrrijkt en valideert voordelig en eenvoudig uw Exact Synergy database. En juist een actuele database is de basis voor succesvol ondernemen. 

Via een abonnement bij Company.info heeft u toegang tot een groot aantal databronnen en datakwaliteit oplossingen. Alle gewenste informatie is direct toegankelijk waaronder data van het Handelsregister, Cendris, het Kadaster, VWE, A2SP, Graydon, Dun & Bradstreet, Human Inference, Geodan en RiskSolutions.

Voordelen

  • Vergroot klantinzicht: vind contactgegevens, kerncijfers, KvK-info, nieuws en meer
  • Verbeter sales: genereer leads, bereid gesprekken perfect voor en weet wat er speelt
  • Bewaak risico’s: vergroot financieel inzicht, vergemakkelijk de naleving van wetgeving
  • Bespaar tijd en kosten: login, zoek en vind bedrijfsinformatie overzichtelijk op één plek
  • Specifieke data waarvoor u per gebruik betaalt;
  • Direct in uw eigen systeem (website, CRM, ERP, etc);

International Business Check

De International Business Check van Company.info zorgt ervoor dat relatiegegevens automatisch aangevuld worden met adres- en bedrijfsgegevens. Deze oplossing zorgt er bovendien voor dat bestaande relatiegegevens in Exact Synergy automatisch up-to-date blijven.

Profiteer van minder handmatige invoer

Het integreren van onze diensten in uw CRM, ERP, CMS of website optimaliseert uw bedrijfsprocessen aanzienlijk: de snelheid van werken verbetert, doordat de hoeveelheid handmatige invoer vermindert. Bovendien bent u verzekerd van actuele en complete gegevens in de oplossing die u gebruikt. Dit resulteert in meer business, minder kosten en een betere beheersing van het bedrijfsproces.

Hoe werkt het ?

Bij het aanmaken van een nieuwe relatie wordt een scherm getoond waarin u een zoekopdracht kunt ingeven. De online koppeling met Webservices.nl toont de relatiegegevens die voldoen aan uw zoekopdracht. Met één druk op de knop selecteert u de juiste relatie, waarna de adresgegevens en bedrijfskenmerken (oa. SBI code, bedrijfsgrootte, rechtsvorm, KvK nummer en failliet indicatie) automatisch worden ingevuld op de relatiekaart van uw Exact Synergy. Dit is mogelijk voor adressen én bedrijfsgegevens in Nederland en de rest van de wereld.

Company.info biedt inmiddels meer dan 150 nationale- en internationale webservices aan en is hiermee de grootste aanbieder van online data-verrijkingsdiensten in Nederland. Dagelijks gebruiken meer dan 10.000 gebruikers de services van Company.info.

Company.info Online

Precies weten wat er speelt bij uw zakenrelaties, wanneer u wilt? Realtime inzicht in verkoopkansen en bedrijfsrisico’s bij organisaties met wie u zakendoet? Met Company.info Online krijgt u direct toegang tot de meest complete, betrouwbare en actuele informatie, zakelijk nieuws en voorspellende inzichten over alle bedrijven en haar bestuurders in Nederland.

Met Company.info heeft u met uw login toegang tot alle diepgaande bedrijfsinformatie en het laatste zakelijke nieuws via onze online omgeving. Het is ook mogelijk deze data als los bestand te ontvangen of direct in uw systeem.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Company.info? Neem gerust contact op.