Power Pivot Reporting 

Maatwerk en een snelle, correcte en real-time beschikbaarheid; dat is wat de meeste bedrijven willen als het gaat om reporting. Een bedrijf, afdeling, manager of gebruiker heeft zo zijn eigen wensen. De standaard rapportages in Exact Globe Next zijn misschien niet genoeg om aan deze wensen en eisen te voldoen.

Het op maat maken van rapportages en analyses leidt tot een beter inzicht in het bedrijf. Daarom introduceert Exact Power Pivot Reporting in combinatie met Exact Globe Next (vanaf product release 407). Power Pivot is een gratis add-in voor Microsoft Excel 2010. Dit stelt u in staat om uw complexe data op een gemakkelijke manier te converteren in bruikbare informatie en rapportages.

In Power Pivot ontwikkelde Exact een aantal voorbeeld dashboards voor kanten in de productiesector en de groothandel. Deze dashboards kunt u aanpassen aan uw specifieke behoeftes. Om de informatie via Power Pivot naar boven te halen ontwikkelde Exact “views in SQL”. Hierdoor hoeven onze klanten en consultants geen ingewikkelde SQL-statements te ontwikkelen. In product release 407 worden de nodige views meegenomen om deze dashboard rapportages voor u beschikbaar te maken.

Voordelen

  • Werken met grote hoeveelheid data;
  • Gegevens uit meerdere bronnen importeren;
  • Gegevens eenvoudig bijwerken;
  • Eenvoudige grafische overzichten.