Qlik Sense

Qlik Sense maakt rapporten en zorgt voor razendsnel inzicht in uw bedrijf. Qlik Sense is een self-service rapportage en visualisatie tool die door iedereen kan worden gebruikt. Dit stelt u in staat interactieve rapporten en dashboards te maken met schitterende tabellen en grafieken. De visualisatiesoftware maakt gegevensanalyse eenvoudig en helpt u sneller dan ooit tevoren geïnformeerde beslissingen te nemen.

Analyse oplossing

Stelt u zich een analyse oplossing voor die zó intuïtief is dat iedereen in uw organisatie in staat is om eenvoudig en snel eigen rapporten en dynamische dashboards te maken om zo zinvolle inzichten te ontdekken uit grote hoeveelheden data.

Dat is Qlik Sense - een revolutionaire, selfservice applicatie voor data visualisatie en Data Discovery ontwikkeld voor individuen, groepen en organisaties. Qlik Sense stelt u in staat om razendsnel visualisaties te maken, data tot in de kleinste details te analyseren, direct nieuwe verbindingen tussen de data te leggen en kansen vanuit verschillende hoeken te belichten.

Voordelen

  • Met drag-and-drop-ondersteuning voor gemak en snelheid;
  • De functie Slim Zoeken helpt u gegevensverbanden bloot te leggen;
  • Verken eenvoudig meerdere gegevensbronnen in een enkele app;
  • Werk samen en deel inzichten met rijke data storytelling.