Open Dag Hoevelaken

Dat wil je niet missen!

Programma Open Dag Hoevelaken

Deze onderstaande inspirerende sprekers vertellen tijdens de open dag over actuele thema’s binnen de automatisering. De hele middag zijn experts aanwezig voor een goed gesprek.

 

Programma

De inloop is vanaf 12:00 uur waarbij er heerlijke broodjes klaar staan. Vanaf 12:00 uur starten ook de inloopsessies. 

 

12:00 uur – Power BI een succesvol praktijkverhaal

Wat heeft het produceren van de lekkerste vleesproducten te maken met Power BI? Robbert van ’t Hoff van Westfort Vleesproducten vertelt over de praktische ervaringen van het in eigen beheer ontwikkelen van dashboards in Power BI en hoe Power BI inmiddels onmisbaar is geworden in de dagelijkse bedrijfsvoering van Westfort.

13:00 uur – Help! Hoe veilig werken we echt?

Wat is nu eigenlijk veiliger: lokaal of de cloud? Sjoerd van der Pol van Parentix neemt ons mee in de wereld van Cybercrime en vertelt wat we kunnen doen tegen de hedendaagse gevaren.

14:00 uur – Is uw organisatie klaar voor de AVG?

Wat is de invloed van de AVG op verschillende rollen binnen een organisatie, zoals bijvoorbeeld human resources en sales. Cathy Brocklebank, één van de privacy specialisten van Okkerse & Schop Advocaten, licht de gevolgen van de AVG op de dagelijkse praktijk toe.

 

15:00 uur – High-Tea

Rond de klok van 15:00 uur staan er tijdens een high-tea zoete lekkernijen van niemand minder dan Ine Paauw van Heel Holland Bakt voor ons klaar. Ine schopte het in het vijfde seizoen van het televisieprogramma tot de halve finale.

 

 

15:30 uur – What’s App en Slack functionaliteit binnen uw Exact oplossing?

Uiteraard is Exact vertegenwoordigd en passeren de nieuwste Exact foefjes de revue. Henke Willemsen zal speciaal aandacht besteden aan de Social Collaboration functie binnen Synergy.

16:30 uur – Smakelijk afsluiten

Rond 16:30 uur is het programma afgerond en staat de BBQ aan op het dakterras. Zo kan iedereen met flinke dosis kennis en een gevulde maag terug huiswaarts.

 

 

 Inschrijven >