Nadat Rob in 1986 is afgestudeerd aan de HEAO te Amsterdam, is hij werkzaam geweest bij een groot marketing research bureau. Na een aantal jaren is de overstap gemaakt naar de verkoop en verkoopmanagement bij twee andere bedrijven. Bij het laatste bedrijf, een producent van industriële lakken, verven en meubelbeitsen is hij in aanraking gekomen met de bedrijfsbrede implementatie van Exact voor DOS. Vele facetten van de bedrijfsvoering hebben elk hun eigen invloed op het invoeren van een nieuw administratief systeem.

Specialisme

Management, Exact Globe consultancy, Logistiek expert, Business Consultancy, Administratie, Rapportage

Deze specifieke ervaring gedurende de implementatie van de Exact software heeft Rob dusdanig enthousiast gemaakt over de toekomstmogelijkheden dat hij sinds 1997 als consultant werkzaam is. Eerst een aantal jaren bij een Exact Software Center; sinds 2002 met collega Mark Malipaard als zelfstandig ondernemer. En aangesloten bij de specialisten van Activium.

De schijnbaar onbegrensde mogelijkheden van de producten van Exact en voornamelijk de ontwikkeling van het kunnen koppelen van de interne administratie met elektronisch zakendoen, verrassen mij bij klanten nog elke dag.

Men kan bijvoorbeeld MS SQL databases gemakkelijk koppelen aan Microsoft Office. Dat maakt het voor klanten mogelijk real time en snel administratieve gegevens te kunnen analyseren.