Elis

Het technisch framework voor de integratie tussen Exact Globe en Exact Synergy

Gepubliceerd op 10 oktober 2018

Stap voor 2019 over op ELIS

Herkent u deze melding? Vanaf januari 2019 stopt Exact met de ondersteuning van een aantal verschillende integratie oplossingen. Het is belangrijk om voor die tijd over te stappen naar ELIS.

U dient vóór januari 2019 over te stappen naar ELIS als u nu nog één of meer van de volgende integratieoplossingen gebruikt:

  • Exact Integrator
  • Shop Floor Control Integration
  • Exact Word Merge Integrator
  • Exact CMDM
  • Exchange Synchronization
  • Exact Service Management

Wat is ELIS?

Exact Lightweight Integration Server (ELIS) is het integratie platform van Exact voor de integratie tussen de Exact producten en oplossingen van derden. Met ELIS als integratie platform biedt Exact een eenvoudige manier om een integratie oplossing te implementeren, onderhouden en gebruiken.

Veel oplossingen van Exact zijn opgebouwd uit meerdere producten, bijvoorbeeld Exact Globe, Exact Synergy of oplossingen van derden. Er bestaan verschillende integratieoplossingen om deze te koppelen aan elkaar, of bijvoorbeeld aan Microsoft Exchange. Omdat we streven naar eenvoud en overzicht, heeft Exact ELIS geïntroduceerd: Exact Lightweight Integration Server.

ELIS heeft een overzichtelijke interface om alle koppelingen te installeren en beheren, en één techniek voor uitwisseling met de verschillende systemen. Veel Exact klanten werken naar volle tevredenheid met ELIS. Vanaf januari 2019 is ELIS de enige nog ondersteunde integratie oplossing. Het is dus belangrijk om dan overgestapt te zijn.

Wat zijn de voordelen van ELIS?

Wilt u meer weten of snel overstappen?

Neem contact op met uw eigen consultant of bel 088 87 87 000 voor advies.

Mailen kan ook. Mail advies@activium.nl bij vragen of voor het maken van een afspraak.

Wij helpen u graag.

Delen: