Remote Support

Wij helpen u graag.

Remote Support

Op afstand is het goed mogelijk om u te helpen. Onze support medewerkers kunnen remote support leveren. Via een sessie kunnen we met u meekijken op uw scherm of tijdelijk de controle van uw pc over nemen.

Wij maken remote verbinding met uw systeem via Teamviewer. ​

Sla het bestand op, en nadat u op uitvoeren klikt, vragen wij u de ID en het wachtwoord te noemen.

Let op: U dient voor het gebruikmaken van remote support te beschikken over een onderhoudsovereenkomst. Wilt u hier meer over weten neem dan contact met ons op.