Remote Support

Hulp op afstand

Remote Support

Remote support is online hulp door een ervaren Activium medewerker. Op afstand is het uitstekend mogelijk om u goed te helpen.

Via een sessie kijken we op afstand met u mee op uw scherm. Uiteraard is dit vertrouwelijk.

Wij maken remote verbinding met uw systeem via de meeste recente versie van het veelgebruikte Teamviewer. ​Dat is veilig en snel.
Klik op een van beide rode blokken om het proces te starten.

Sla het bestand op, en nadat u op uitvoeren klikt, vragen wij u de ID te noemen. Het wachtwoord is bij ons bekend.