Op 10 oktober 2018 vond de zevende editie van Exact Live plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Met een programma vol inspirerende sprekers, passend bij het thema ‘Welcome to Numberland’, was Exact Live 2018 geslaagd. Op de beursvloer werden ruim 6.000 bezoekers getrakteerd op noviteiten en cijfer ‘magic’.

Exact partners met producten en diensten en een gevarieerd programma met bijzondere sprekers trok de bezoekers naar Utrecht. Na een introductie van dagvoorzitter Jort Kelder trapte Exact CEO Phill Robinson de dag af met de toekomstvisie van Exact. Gevolgd door een interessante keynote van Coolblue CEO Pieter Zwart en een verbluffende Number Magic show van Vicor Mids was de bezoeker klaar voor een dag in Numberland.

Bokser Rico Verhoeven en Formule 1 coureur Max Verstappen sluiten Exact Live onder leiding van Barbara Barend af met een levendige discussie over het gebruik van data bij het behalen van de overwinning. Er zijn tot op het laatst duizenden deelnemers in ‘het grootste sportcafé van Nederland’. De 7e editie Exact Live 2018 gaat de boeken in als grootste en meest succesvolle editie ooit.