Licorne Fuel

100_80_Logo_Licorne2

Of wij voordelen merken bij het werken met Exact? Jazeker! Het geeft een stuk meer zekerheid en vermindert fouten.

Janome Europe B.V.

logo_nl+Janome

We weten wat er speelt, wat de omzet is, wat de laatste order is geweest en of er misschien nog kostenposten open staan.

Boot Koffie

im_news_boot_logo

Smakelijk en inspirerend is het verhaal van Boot Koffie. Het familiebedrijf, dat sinds 1973 onder de naam Boot Koffie opereert, heeft meerdere branderijen en een prachtige winkel in Baarn. Marije Remerij is een veelzijdige office manager met een missie binnen Boot Koffie. Boot Koffie staat synoniem voor de beste kwaliteit versgeroosterde koffie.

Verbunt Wijnkopers

Logo Verbunt Verlinden

Als operationeel directeur is Ciska van Nispen eindverantwoordelijk voor de marketingstrategie en de operationele bedrijfsprocessen. Zij stuurt de operationele teamleden aan die verantwoordelijk zijn voor Marketing, Inkoop, Logistics & Services en Finance/HRM. Druk zat dus!

New Edition Home

logo new edition home

De naam New Edition is u misschien bekend van het prachtige New Edition Stationery. New Edition Home is sinds een aantal jaren ook actief op de markt van servies en woonartikelen en opereert in 40 landen. Wij spreken managing director Niels Seuren over het succes van deze divisie.

Zinzi Silver Jewels

logo zinzi

Zinzi heeft de meest uitgebreide collectie sieraden voor iedere vrouw tegen een redelijke, betaalbare prijs. Wat Exact betreft, zijn we uitermate tevreden over de eenvoudige manier waarop snel inzicht kan worden verkregen in alle bedrijfsprocessen en -resultaten.

Westfort Vleesproducten

westfort logo

Familiebedrijf Westfort heeft een bedrijfsvisie die iedereen uitdaagt te innoveren en verbeteren. Hierbij past alleen een flexibele automatiseringsoplossing die voor iedereen werkt. Robbert van ’t Hoff is binnen de directie bij Westfort verantwoordelijk voor ICT, HR en Finance en hij houdt van uitdagingen.

Klemko Techniek B.V.

Klemko is een begrip onder installateurs met een buitengewoon goede reputatie. Het bedrijf biedt een zeer breed assortiment en staat voor klantvriendelijkheid. De ontwikkeling van producten gaat nog steeds door, zodat Klemko ook in de toekomst actuele en passende oplossingen zal blijven maken.

Topgeschenken B.V. – Topbloemen.nl

Door de sterke groei die het bedrijf de afgelopen jaren doormaakte, ontstond de behoefte om de processen te automatiseren. Men zocht software die bijdraagt aan de verdere professionalisering en groei, met hoge volumes aan bankmutaties en facturen loopt het programma gesmeerd mede dankzij enorme gebruiksvriendelijkheid van de software. Dankzij Activium, gespecialiseerde automatiseringspartner van Exact verliep de overstap en implementatie gesmeerd.