Valt er iets te kiezen?

Gepubliceerd op 15 maart 2017

Vandaag valt er genoeg te kiezen. Misschien bent u al wezen stemmen of denkt u er nog hard over na. Laat uw stem maar horen. In het landschap van software oplossingen valt ook genoeg te kiezen. Activium fungeert als uw kieswijzer. Belangrijk dat u de Activium specialisten betrekt bij uw vragen. Onze kennis helpt u keuzes te maken die veelal ook langer dan een regeertermijn meegaan.

Exact software oplossingen zoals Exact Globe, Synergy en Online bieden een stabiel platform voor veel organisaties. In combinatie met add ons als Real-CRM en Real-HRM zijn de Exact oplossingen echt helemaal uw keuze waard.

Exact biedt een scala aan oplossingen voor grote en kleinere organisaties in uiteenlopende sectoren. U kunt kiezen uit geïntegreerde ERP-, financiële, CRM-, HRM- en BPM-software voor minder of meer complexere bedrijfsvoeringen. Wilt u in de cloud? Ook daar kunt u voor kiezen.

Activium biedt als aanvulling op de Exact software eigen oplossingen op HRM en CRM gebied. Onder de naam Real-HRM en Real-CRM zijn deze pakketten op de markt inmiddels goed bekend. Zij verhogen het gebruikersgemak en de effectiviteit bij inmiddels duizenden gebruikers.

Delen: