Waarom kiezen voor Activium?

Het lijkt een steeds grotere uitdaging voor organisaties om met de huidige complexe mix van data en bedrijfssystemen controle en overzicht te houden. Met bedrijfsautomatisering wilt u up-to-date blijven en uw doelstelling behalen. Natuurlijk met een betrouwbare partner.

Wij leveren erkende software oplossingen van bekende merken als Exact (Online), Synergy Enterprise, Scan Sys, Autodoc, Real-HRM en Real-CRM. Onze klanten kunnen die producten op veel locaties aanschaffen bij Exact partners of via internet.

Waarom kiezen voor Activium?

Vanwege onze mensen! Van analyse tot projectbeschrijving, van projectmanagement tot implementatie, bij iedere stap staan wij voor u klaar met kennis en ervaring. Activium heeft een Gold partner status bij Exact.

Activium levert persoonlijk advies bij automatiseringsvraagstukken rond finance, hrm, logistiek en sales. Oplossingen zijn vaak uitstekend te integreren in uw huidige software. Onze mensen onderscheiden zich in servicegerichtheid en in vakinhoudelijke kennis.
Binnen de vastgestelde tijd en budget realiseren wij de oplossing. Hoe? Door hard te werken voor onze klanten. En door veel dingen net een beetje anders te doen.

We beschrijven onze kernwaarden als betrokken, ondernemend, samenwerken en vertrouwen. Dat vind u in onze hele organisatie terug. We helpen onze klanten zoals we zelf ook geholpen willen worden. Snel, vakkundig en voor een nette prijs. Bij Activium werken ongeveer 25 mensen. Onze kantoren zijn gevestigd in Zwolle, Houten en Nieuw-Vennep en van daaruit werken we voor klanten in heel Nederland. Activium heeft een Gold partner status bij Exact.

Het is tijd voor krachtige software en gedegen advies. Het is tijd voor Activium.

Activium is op zoek naar uitbreiding van het landelijke franchise netwerk. Bent u een Exact partner die wil samenwerken of een ondernemende Exact consultant en wilt u informatie over samenwerking dan komen we graag in contact. Neem hiervoor contact op met Henk-Jan Wijnbergen 088 87 87 050.