ELIS: het centrale punt voor al uw integraties

ELIS is een technisch framework voor de integratie tussen Exact Globe en Exact Synergy. Het framework ondersteunt add-ons die gegevens uitwisselen tussen deze twee producten en eventuele third-party oplossingen. Dit biedt een groot aantal voordelen:

Centrale plek voor integraties

Via het ELIS controlecentrum kunt u de add-ons (zoals Exact Integration, CMDM, Shop Floor Control, Word Merge en Exchange Integration) centraal installeren, activeren en beheren. Dit alles inclusief centrale en proactieve logging, wat betekent dat u vanuit één centrale plek alle integraties kunt beheren. En als er fouten optreden kunt u vanuit die centrale plek de gegevens opnieuw aanbieden. Daarnaast stuurt ELIS u een notificatie via de mail of workflow, zodat u direct actie kan ondernemen en de gegevens opnieuw kunt sturen.

Verbeterde controle en gebruiksvriendelijkheid

Met ELIS heeft u meer controle over uw integraties. Het gebruiksvriendelijke managementconsole en de proactieve monitoring zorgen voor een verhoogde betrouwbaarheid van uw gegevens.

Performance en schaalbaarheid

Een andere belangrijke ontwikkeling is dat het framework meerdere sessies en gebruikers ondersteunt, voor een optimale performance en schaalbaarheid. Het betekent ook dat u bijvoorbeeld meerdere één-op-één Globe-Synergy integraties kunt managen vanaf een centraal managementconsole.

Bespaar tijd door het afdrukken van facturen en orders via ELIS

Met ELIS is het ook mogelijk om het verwerken van facturen en orders op de databaseserver te laten plaatsvinden. Wanneer u altijd grote hoeveelheden facturen en orders tegelijk afdrukt, is het nu dus niet meer nodig om te wachten tot het afdrukproces klaar is. U kunt direct verder gaan met uw werkzaamheden. Dit is alleen van toepassing bij het definitief afdrukken (of mailen) van facturen en orders.

Vanaf 1 januari 2019 

Vanaf januari 2019 stopt Exact met de ondersteuning van een aantal verschillende integratie oplossingen. Het is belangrijk om voor die tijd over te stappen naar ELIS. Neem gerust contact op als u hierover vragen heeft.