Webinar Real-CRM | 6 stappen voor commercieel succes

Gepubliceerd op 2 september 2017

Heeft u in 1 muisklik al uw salesactiviteiten en resultaten in beeld? Weet u hoeveel verkoopkansen er het afgelopen kwartaal verloren zijn gegaan? Bent u gelukkig met de hoeveelheid tijd die verkoopmedewerkers besteden aan administratieve taken? Nee? Dan bent u van harte welkom.

Op dinsdag 12 december om 11:00 uur tonen wij u in 25 minuten wat Real-CRM en Exact Synergy met uw verkoopresultaat, salesproces, klantcontacten en (sales) medewerkers doet.

Waarom zou u deelnemen? 

  • U verkort uw salestraject;
  • U verbetert besluitvorming;
  • U verhoogt productiviteit;
  • U verbetert de service richting uw klanten.

Het resultaat: meer omzet en rendement. Onderzoek wijst uit dat een goed functionerend CRM systeem een organisatie 12% meer omzet oplevert!

Onder leiding van Derrek Eveleens en Henk-Jan Wijnbergen laten we u zien hoe Exact Synergy met handige aanpassingen als CRM systeem functioneert. Activium heeft met Real-CRM in Exact Synergy Enterprise verbeteringen in de toepassingsmogelijkheden en met name de gebruiksvriendelijkheid doorgevoerd.

Tijdens het webinar ‘In 6 stappen naar commercieel succes’ nemen wij u mee in de stappen rond het salestraject en laten we u zien welke opties Real-CRM biedt voor onder meer uw relatiekaart en verkoopkansen. Dit webinar is een preview voor de nieuwste release van Real-CRM (3.0). U krijgt een unieke presentatie van deze CRM functionaliteiten. Laat u en uw salesafdeling verrassen en meld u nu aan.

Delen: