Schrijf u vandaag nog in. U heeft nog...

Webinar Real-CRM | Verbeter uw verkoopresultaat

Gepubliceerd op 7 december 2017

Heeft u in 1 muisklik al uw salesactiviteiten en resultaten in beeld? Weet u hoeveel verkoopkansen er het afgelopen kwartaal verloren zijn gegaan? Bent u gelukkig met de hoeveelheid tijd die verkoopmedewerkers besteden aan administratieve taken? Nee? Dan bent u van harte welkom.

Wij tonen u op in 25 minuten wat Real-CRM en Exact Synergy met uw verkoopresultaat, salesproces, klantcontacten en (sales) medewerkers doet.

  • U verkort uw salestraject;
  • U verbetert besluitvorming;
  • U verhoogt productiviteit;
  • U verbetert de service richting uw klanten.

Het resultaat: meer omzet en rendement. Onderzoek wijst uit dat een goed functionerend CRM systeem een organisatie 12% meer omzet oplevert!

Onder leiding van Derrek Eveleens en Henk-Jan Wijnbergen laten we u zien hoe Exact Synergy met handige aanpassingen als CRM systeem functioneert. Activium heeft met Real-CRM in Exact Synergy Enterprise verbeteringen in de toepassingsmogelijkheden en met name de gebruiksvriendelijkheid doorgevoerd.

We nemen u in het webinar mee in de stappen rond het salestraject en laten u zien welke opties Real-CRM biedt voor onder meer uw relatiekaart en verkoopkansen. U krijgt een unieke presentatie van CRM functionaliteiten. Laat u en uw salesafdeling verrassen en meld u nu aan.

Eenvoudig deelnemen

U kunt eenvoudig vanuit huis of kantoor deelnemen. Inschrijven kost u niets en is geheel vrijblijvend.

Delen: