Webinar Real-CRM | Doelgroepmarketing

Gepubliceerd op 4 september 2017

Hoe benadert u uw potentiële en bestaande klanten? Bent u in staat om uw relaties exact het aanbod te doen waar deze relaties op zit te wachten? Het (her)kennen van de behoefte van de (potentiële) klant kunt u voor een groot deel met automatisering via Exact Synergy en Real-CRM verzorgen. Het resultaat? Meer omzet en blije klanten!

De Real-CRM oplossing van Activium biedt een complete CRM oplossing. Denk aan automatisering van verkoopkansen, toevoeging van secties en techniek, uitbreiding van licenties en rollen, meer functionaliteiten en extra kenmerken, een handige html editor in verzoeken en target account selling. Volg het webinar van Derrek Eveleens voor een volledige toer. Wij tonen u in 25 minuten wat Real-CRM en Exact Synergy met uw klantdata en doelgroepen doet.

  • U kunt nieuwe potentiële klanten eenvoudig toevoegen;
  • U kunt uw contactpersonenkaart uitbreiden naar eigen inzicht;
  • U koppelt marketingkenmerken aan contactpersonen;
  • U segmenteert op doelgroepen;
  • U communiceert gericht per doelgroep;
  • U kunt verkoop aan bestaande klanten verhogen;
  • U verbetert de service richting al uw klanten.

Op deze wijze staat uw klant en de klantwens centraal in uw communicatie. Het resultaat: meer tevreden klanten en meer rendement. Onderzoek wijst uit dat een goed functionerend CRM systeem een organisatie 12% meer omzet oplevert!

Onder leiding van Derrek Eveleens tonen we hoe Exact Synergy met handige aanpassingen als CRM systeem functioneert. Activium heeft met Real-CRM in Exact Synergy verbeteringen in de toepassingsmogelijkheden en met name de gebruiksvriendelijkheid doorgevoerd.

We nemen u mee in het webinar ‘Doelgroepmarketing en segmentatie’ in klantbeheer en segmentatie en tonen welke opties Real-CRM biedt voor onder meer uw relatiekaart en contacten. U krijgt een unieke presentatie van deze krachtige en onmisbare CRM functionaliteiten. Laat u en uw salesafdeling verrassen en meld u nu aan.

Delen: