Schrijf u vandaag nog in. U heeft nog...

Webinar Real-HRM | Verlof en Verzuim

Gepubliceerd op 29 maart 2018

In een webinar Verlof en Verzuim tonen wij u handige tips en tools binnen Real-HRM voor het efficiënter en slimmer werken op de HR afdeling. U bent van harte welkom om aan te schuiven voor een uniek online webinar Real-HRM met het thema Verlof en Verzuim door Henk-Jan Wijnbergen. Het kost u slechts een klein half uur en levert u heel veel op.

HR tijdrovend? Real-HRM neemt werk uit handen van P&O of HR medewerkers. U krijgt inzicht en overzicht. Door handige signaleringsfuncties worden belangrijke zaken niet meer vergeten.  Hoe zit het met de Wet verbetering Poortwachter? Laat u tijdens een speciaal webinar verrassen met de grote voordelen rond verlof en verzuim. 

Wat bespreken we in het webinar?

  • Verlofaanvraag via het medewerkersportaal;
  • Verlof goedkeuren door manager;
  • Bezettingsoverzicht;
  • Verzuimregistratie;
  • Automatische signaleringen;
  • Koppeling arbodienst.

Wanneer? Donderdag 29 april 11:00 uur.

Voor wie is het interessant?

Het webinar Verlof en Verzuim binnen Real-HRM is met name voor huidige gebruikers van Real-HRM een aanrader maar ook voor niet-gebruikers en eye-opener over automatisering in HR. Dit webinar is interessant voor organisaties die het verlof en verzuim slimmer willen inrichten en beter willen sturen op basis van HR informatie. Of u nu werkt Exact Synergy (Enterprise) of niet, u kunt met Real-HRM vrijwel direct aan de slag. Voor met name (HR) managers, HR specialisten en HR medewerkers levert het webinar waardevolle inzichten op.

Eenvoudig deelnemen

We nemen u in het webinar ‘Verlof en Verzuim’ mee in de HR wereld van verlofaanvragen en ziekmeldingen en en tonen welke opties Real-HRM biedt voor onder meer uw inzicht en opties tot tijdwinst. U krijgt een presentatie van deze krachtige HRM functionaliteiten. Laat u verrassen en meld u nu aan.

Delen: