Schrijf u vandaag nog in. U heeft nog...

Webinar HRM | Werving en Selectie

Gepubliceerd op 23 juli 2018

Het is tijd voor krachtige software voor de HR-afdeling. Bent u er klaar voor om de volgende stap te zetten in uw HR-aanpak? Volg dan het gratis webinar Real-HRM en ontdek in 30 minuten de voordelen en mogelijkheden van Real-HRM in Exact Synergy voor de werving en selectie binnen uw organisatie.

Door uw complete personeelsadministratie te optimaliseren met Real-HRM in Exact Synergy is slimme HR ook voor u binnen handbereik! Met deze oplossing stroomlijnt u de complete HR-cyclus van instroom, doorstroom en uitstroom. In dit webinar staat het proces van werving en selectie of recruitment centraal.

Voor iedereen die betrokken is bij HR processen, van sollicitanten, recruiters, HR medewerkers, managers en beslissers helpt Real-HRM het proces rond werving van nieuw personeel te verbeteren en te versnellen.

Tijd: Donderdag 27 september om 11:00 uur

Wat bespreken we in het webinar?

Hoe werkt Real-HRM nu in de praktijk? En wat komt er allemaal bij kijken? Hoe ga ik om met mijn recruitmenttraject of interne werkstromen? Tijdens het webinar heeft u volop ruimte om uw eigen specifieke vragen te stellen.

  • Het instroomproces in beeld;
  • Van instroom tot contract;
  • Het nut van een Werkenbij website;
  • Management en het instroomproces;
  • Effect van Real-HRM op HR afdeling;

Voor wie is het webinar interessant?

Dit webinar is interessant voor organisaties die HR processen slimmer willen inrichten en beter willen sturen op basis van HR informatie. Of u nu werkt Exact Synergy (Enterprise) of niet, u kunt met Real-HRM vrijwel direct aan de slag.  Voor met name (HR) managers, HR specialisten en HR medewerkers levert het webinar waardevolle inzichten op.

Eenvoudig deelnemen

U kunt eenvoudig vanuit huis of kantoor deelnemen. Inschrijven kost u niets en is geheel vrijblijvend.

Delen: