Schrijf u vandaag nog in. U heeft nog...

Webinar – Laat u verrassen door de mogelijkheden van Synergy

De wereld verandert snel, en al helemaal op het gebied van automatisering. Verandert u mee met uw organisatie? Denk maar eens aan het gebruik van mobiele technologie. Sluit uw bedrijfssoftware nog wel aan op het gegeven dat u en uw medewerkers vaker op hun telefoon zitten dan op een pc?

Synergy is de online oplossing die volledig is meeveranderd. Technisch maar ook functioneel, met een gebruiksvriendelijke interface en connectiviteit. Voor je procesmanagement, met signaleringen en alerts, documentmanagement, archivering, en projectmanagement en -administratie. Alles volledig geïntegreerd met de financiële administratie.

Of maak gebruik van Workspaces, een geheel nieuwe mogelijkheid binnen Synergy, waarin u uw informatie zelf eenvoudig kunt samenstellen en delen met collega’s. Profiteer van optimale social collaboration, waarbij u via een tijdlijn op de hoogte wordt gehouden van nieuws, acties en berichten van uw collega’s. Op bedrijfsniveau maar ook op interessegebied.

Tijdens dit webinar vertelt Exact er alles over. Daarnaast gaan medewerkers van Exact meer specifiek met u  in op de volgende verbeteringen:

  • Verkoopkansen in CRM
  • Competentiemanagement in HR
  • Versiebeheer in documentmanagement
  • Work Breakdown Structure in projectmanagement
  • De vernieuwde Office-integratie
  • En nog veel meer….

Gratis webinar

Laat u verrassen door Synergy en volg het gratis webinar op 15 maart 2018. In 30 minuten weet u alles.

Eenvoudig deelnemen

U kunt eenvoudig vanuit huis of kantoor deelnemen. Tijdens het gratis webinar krijgt u ook de gelegenheid om direct vragen aan ons te stellen.

Bevestiging

Na inschrijving ontvangt u een e-mailbevestiging met hierin het tijdstip en de link naar het webinar.

 

Delen: