Diensten

De markt is continu in beweging. Succesvolle organisaties zijn in staat om zich snel aan te passen aan veranderende omstandigheden. Activium ondersteunt organisaties bij het realiseren van deze veranderingen. Of het nu om de uitvoering van een groot project gaat of de inzet van een specialist. Bij Activium kun je terecht! Activium heeft dankzij jarenlange ervaring en de betrokkenheid van jonge en vernieuwende experts de juiste mix in huis jouw bedrijf verder te helpen.

Business Solutions

Projectmanagement

Realiseer een succesvolle implementatie met een gedegen projectaanpak. De consultants van Activium gaan met jouw organisatie een partnership aan. We trekken gezamenlijk met de bij het project betrokken leden op. Wil je ook dat jouw project succesvol tot uitvoering wordt gebracht?

Meer informatie
Business Solutions

Consultancy

De consultants van Activium helpen je rondom uiteenlopende software oplossingen en vraagstukken. Vanzelfsprekend beschikken wij over de benodigde functionele en technische kennis om je te helpen. Op zoek naar een expert?

Meer informatie
Business Solutions

Support en beheer

Op zoek naar ondersteuning bij het werken met Exact Globe of Synergy? Of de zekerheid dat de continuïteit van jullie omgeving is gewaarborgd? Bij Activium kun je rekenen op de juiste support. Neem contact op met onze supportafdeling voor directe ondersteuning. Dit kan zowel met als zonder contract. Sluit een supportcontract af en wees verzekerd van snelle en professionele hulp.

Meer informatie
Business Solutions

Cloud & Hosting

Wil je af van de zorgen over een eigen ICT-omgeving? Of gewoon profiteren van schaalvoordelen omdat in de eigen organisatie te weinig kennis en kunde over ICT-ondersteuning aanwezig is? Veel producten die Activium levert en implementeert zijn ook als cloudoplossing verkrijgbaar of kunnen in een hosted-omgeving worden geplaatst. Met Activium in the Cloud helpen wij je verder!

Meer informatie