Exact Online

Dé online bedrijfssoftware

Exact Online

Exact Online is een van de meest gebruikte boekhoudprogramma's. Meer dan 350.000 ondernemers werken met dit pakket. Ideaal voor starters of ondernemers met een relatief eenvoudige e-boekhouding. De bedrijfssoftware is beschikbaar in de versies Boekhouding, Handel, Productie en Zakelijke Dienstverlening. Sluit via Activium een abonnement af: u kunt al binnen 5 minuten aan de slag.

Ondersteuning

Uiteraard kan het Exact Online abonnement door een van onze consultants worden ingericht. De consultants zijn door Exact getraind en gecertificeerd. Zij hebben niet alleen alle benodigde kennis van Exact Online, maar ook van uw branche. Dit geeft u de zekerheid dat de software op een snelle en professionele wijze wordt ingericht. U wordt ook getraind in het gebruik, zodat u er optimaal gebruik van maakt. De werkzaamheden kunnen bij u op locatie of remote uitgevoerd worden. Voor implementaties hanteren wij een aantrekkelijk tarief.

Voordelen

  • Alles geautomatiseerd in een flexibel abonnement;
  • Werk online samen aan het beste resultaat;
  • Verbeter resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers;
  • Geïntegreerde pakketten voor mkb’ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

Exact Online
Salaris

Makkelijk en snel je salarissen verwerken. Via de ESS de salarisstroken en jaaropgaves online in laten zien. WKR, rekenregels en meer dan 140 cao’s automatisch up-to-date.

Exact Online
Boekhouden

Ideaal voor starters of ondernemers met een eenvoudige e-boekhouding. Realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer. Alles is geïntegreerd en geautomatiseerd.

Exact Online
Handel

Integreer order-, relatie- en voorraadbeheer met de boekhouding en tel uit de (tijd)winst. Alles is met elkaar verbonden. Dubbel invoerwerk is voorgoed verleden tijd.

Exact Online
Productie

Moderniseer uw productiebedrijf door de productie en boekhouding te integreren met het order-, voorraad- en relatiebeheer. Ideaal voor starters of ondernemers met een eenvoudige e-boekhouding.

Exact Online
Uren en Facturen

Maximaliseer uw facturabiliteit en zorg voor een kerngezonde cashflow door de urenregistratie en -administratie te integreren met facturatie, boekhouding en relatiebeheer.

Exact Online
Project Management

Lever winstgevende projecten aan de lopende band op door geavanceerd projectmanagement te integreren met urenregistratie, facturatie, boekhouding en relatiebeheer.