Rob Haarsma is de Sales & Accountmanager van Activium. Rob woont in Uithoorn, is getrouwd en vader van twee zoons. Na een HR opleiding en HR functie bij de Bloemenveiling Aalsmeer heeft Rob 7 jaar een eigen bedrijf gerund. Dit bedrijf, een advies- en trainingsbureau, was gespecialiseerd in kantoorautomatisering. Het accent lag hierbij op het efficiënter en beter leren werken met diverse programma’s.

Ik werk op basis van kennis, vertrouwen en loyaliteit, waarmee naar mijn mening de basis wordt gelegd voor een goede en langdurige relatie.

Vervolgens heeft hij 12 jaar gewerkt bij een van de grootste Exact partners in Nederland en was hij verantwoordelijk voor het adviseren en verkopen van Exact software en gerelateerde producten. Na een korte uitstap naar een full-service ICT bedrijf waarbij Rob verantwoordelijk was voor het relatiebeheer van dit bedrijf heeft Rob vol enthousiasme Ja gezegd tegen het aanbod van Activium om terug te komen in het Exact landschap.

Activium is een fantastisch bedrijf en beschikt over zeer ervaren medewerkers die dagelijks voor de klanten klaar staan.