De afgelopen 25 jaar heeft Derrek Eveleens als CRM Consultant gewerkt als Exact consultant en zo beheerst hij de meeste versies van Exact Software. De verzelfstandiging als consultant komt voort uit het gegeven dat hij altijd een zeer ondernemende consultant is geweest. Sinds 2010 is Derrek Exact Gold gecertificeerd en is hij gespecialiseerd in Exact Synergy Enterprise CRM.

Mijn passie ligt in het meedenken met bedrijven om de gebruikte software zo doelmatig mogelijk in te zetten voor een zo hoog mogelijk rendement. Als consultant heb ik honderden bedrijven begeleid bij het werken met Exact Software.

Specialisme van Derrek Eveleeens

De specialisatie van Derrek ligt op het gebied van CRM. Hij wil altijd precies weten wat het geheim is van succesvolle bedrijven en/of producten. Zijn conclusie is dat met enkele simpele aanpassingen in de inrichting van elk CRM systeem de complete focus, visie en resultaten van elke organisatie sterk kunnen verbeteren op korte en lange termijn. Naast zijn passie voor CRM is hij op veel gebieden inzetbaar zoals financieel, logistiek, projecten en uren, HRM, rapportage en projectmanagement. Zolang het maar over Exact gaat.